Features

Go Integrator for Webex Calling wordt vol met functies geleverd.
Ontdek de functies hieronder en hoe u ze kunt gebruiken.

Gespreksbesturing

Telefoongesprek starten

Telefoongesprek starten vanaf uw computer is eenvoudig met Go Integrator voor Webex Calling.

Het zal uw productiviteit verhogen door tijdbesparing en het verminderen van het aantal verkeerd gekozen telefoonnummers.

Gebeld worden

Go Integrator kan worden gebruikt om u te informeren wie er belt, voordat u de telefoonoproep beantwoord. Dit kan gunstig zijn op vele manieren.

Wanneer u druk bezig bent met een project kunt u selectief bepalen welke oproep u wilt beantwoorden. Ook kunt u zo de beller op een meer persoonlijke manier begroeten. Bij ontvangst van een oproep is het zeer gemakkelijk om de naam van de beller op te slaan voor toekomstig gebruik. Ook met CRM-integratie, worden de gegevens van bellers snel gezocht en weergegeven.

Het doorverbinden van gesprekken

Go Integrator voor Webex Calling biedt een eenvoudige methode om gesprekken door te verbinden.

Het Aanwezigheidscherm stelt de gebruiker in staat om de beschikbaarheid van hun collega's te zien en snel beslissingen nemen naar wie een gesprek door te verbinden.

Gebruikers kunnen blind doorverbinden om snel gesprekken af te handelen. Of ze kunnen eenvoudig gebruik maken van Go Integrator voor Webex Calling om te overleggen met collega's en te schakelen tussen gesprekken.

Klikken-om-te-kiezen

Webpagina bellen

Go Integrator for Webex Calling ondersteunt twee manieren om te bellen vanuit webpagina's.

Webpagina's kunnen worden gescand op geldige telefoonnummers, deze worden omgezet in hyperlinks om eenvoudig te kunnen bellen. Bovendien kan Go Integrator for Webex Calling worden geconfigureerd om direct vanuit vele webgebaseerde zakelijke toepassingspakketten te kunnen kiezen.

Voor meer informatie over ondersteunde browsers klik hier

Klembord Bellen

Iedere keer dat u een geldig telefoonnummer kopieert nar het klembord, zal een schermmelding verschijnen die, als er op wordt geklikt, dat nummer zal oproepen.

Maatwerk Bellen

Go Integrator for Webex Calling stelt ontwikkelaars in staat om een bel knop rechtstreeks toe te voegen in de eigen applicaties.

Instructies worden verstrekt binnen de software.

Als alternatief kan, Go Integrator for Webex Calling vaak worden geconfigureerd om te werken met bestaande applicaties, dit bespaart in maatwerkkosten. Zie "Applicatie Bellen" "voor meer details."

Toepassing Bellen

Go Integrator for Webex Calling ondersteunt verschillende manieren om te bellen vanuit toepassingen.

In veel applicaties kan een functie worden aangezet om rechtstreeks te bellen vanuit de applicatie.

Focus nummerkiezen

Focus oproepen zal automatisch velden herkennen die nummers, die kunnen worden gebeld, herkent en zal een klikken-om-op-te-roepen optie tonen aan de rechterkant van het veld.

Als het toepassingsveld meer dan een potentieel telefoonnummer bevat, zal een keuzemenu verschijnen wanneer u met de muis over het klik-om-op-te-roepen veld icoon beweegt, waardoor u het nummer kan selecteren om op te kiezen.

TAPI Bellen

Nadat u TAPI hebt ingeschakeld en uw TAPI-compatibele zakelijke toepassingen hebt geconfigureerd, kunt u telefoonnummers rechtstreeks vanuit de CRM-toepassing kiezen.

Adresboek

Het adresboek biedt een eenvoudige manier om contacten te creëren.

Gebruikers kunnen zoeken naar bestaande contacten of eenvoudig nieuwe maken, terwijl men aan de telefoon zit. Het adresboek wordt uitgebreid met CRM contacten indien een integratie wordt gebruikt.

Address Book window

Gesprekken Historie

Het gesprekshistorie venster bevat een lijst met recente gesprekken van de toestel gebruiker.

Gebruikers kunnen rechtstreeks vanuit het gesprekshistorie venster bellen.

De video toont het gebruik van het gesprekshistorie venster.

Call History window

Aanwezigheid

Het Aanwezigheidsvenster stelt gebruikers in staat om de toestel status van hun collega's te zien.

De inhoud van het scherm zelf kan worden beheerd om te bepalen en beperken welke gebruikerstoestellen worden weergegeven. Het venster maakt het ook mogelijk voor de gebruiker om te gesprekken te maken naar (of te overleggen met, of gesprekken doorverbinden naar) een van deze toestellen.

Presence window

Integraties

Uw zakelijke database koppelen aan uw telefoonsysteem is een uitstekende manier om de productiviteit te verhogen. Het stelt gebruikers in staat om te weten wie er belt en om snel hun gegevens op het scherm te krijgen . Het bespaart ook tijd bij het kiezen uit de database .

Find out more

Skype for Business Integratie

De Go Integrator for Webex Calling PC client biedt twee integratieniveaus met Skype for Business.

1. De Skype for Business gebruiker kan bellen naar andere Skype for Business gebruikers door gebruik te maken van de "Gesprek met gebruik van vaste telefoon" optie die in het standaard Skype for Business menu is ingevoegd door Go Integrator for Webex Calling. Dit werkt door het lezen en presenteren van de nummers opgeslagen in Skype for Business en het doorsturen van de nummers om te bellen naar de vaste telefoon van de gebruiker, die wordt gecontroleerd door Go Integrator for Webex Calling.

2. Als "Update Skype for Business status wanneer je in gesprek bent" is aangevinkt in de Go Integrator for Webex Calling PC cliënt configuratie, wordt de Skype for Business cliënt status automatisch ingesteld op "in gesprek" als het toestel een gesprek start of een oproep ontvangt, of op "Niet Storen" als het toestel op DND wordt gezet.

Technische Functionaliteiten

Go Integrator for Webex Calling Cliënt

infrastructuur
architectuur Go Integrator for Webex Calling
Licenties vereist ( voor iedere gebruiker die de functionaliteit vereist ) Elke Skype for Business CAL
Any Go Integrator for Webex Calling PC client e.g. Lite, DB
Skype for Business omgevingen ondersteund Klik a.u.b. hier
Gespreksbesturing
handset opnemen Van Go Integrator for Webex Calling Voorvertoning (pop-up) scherm
Handset Doorschakelen Van Go Integrator for Webex Calling client
Doorverbinden Van Go Integrator for Webex Calling client
Start gesprek Van Skype for Business client of Go Integrator for Webex Calling client
statusupdate
Skype for Business Cliënt-"In een gesprek" Wanneer de handset een oproep doet of ontvangt
Skype for Business Cliënt-"Niet storen" Wanneer de handset in de stand DND staat

Andere Functies

Externe LED

Go Integrator voor Webex Calling integreert met Kuando Busylight en Embrava Blynclight zodat nu iedereen op kantoor kan zien of een collega beschikbaar is voor een gesprek, bezet is aan de telefoon of gewoon niet gestoord wil worden.

Go Integrator for Webex Calling

• Beschikbaar (niet in gesprek)
  • In de wacht
  • Bezet (in gesprek/online vergadering)
  • Bellen
  • Niet storen / Doorverbinden

Externe LED Kleur

• Groen
  • Snel knipperend geel (250ms)
  • Rood
  • Flitsend rood (500ms)
  • Blauw