Cisco

Telefoon balk

De Go Integrator for Webex Calling telefoon balk is een gebruikers interface die geplaatste kan worden bovenin het bureaublad.

De functies die beschikbaar zijn in de Telefoon balk, worden beheerd door de Webex Calling service die aan de gebruiker is toegewezen en het licentietype.

Dit wordt getoond in een kleiner koppelbaar formaat.

Toolbar without agent features

*Vereist ook Go Integrator for Webex Calling licentie (licentiefuncties beschikbaar bij Go Integrator for Webex Calling Lite)

Functies

CRM Integratie

De linkerkant van de werkbalk biedt de CRM-integratiefuncties Beller Voorvertoning en Contact Uitklappen.

CRM integration

Gespreksbesturing

Dit biedt standaard Oproep Controle functies.

Oproep Controle functies, zoals opnemen, worden alleen weergegeven als de service beschikbaar is voor de gebruiker.

Let a.u.b. op: Conferentie is niet beschikbaar via de Telefoon balk.

Call control

Docken en positioneren

De Telefoon balk kan aan de boven- of onderkant van het scherm worden gekoppeld (alleen Windows 8 en 10) of worden verplaatst of gesloten met behulp van de weergegeven bedieningsknoppen.

Docking and Positioning

De "X" sluit de Telefoon balk.

De pijl met 4 richtingen koppelt en ontkoppelt de Telefoon balk

De rechthoek met patroon is de grip box. Gebruik "Klik en vasthouden" Dit kan worden gebruikt om de Telefoon balk over het scherm te bewegen wanneer deze wordt losgekoppeld.

Report this page

Personal/Company details provided to us through this website regarding an enquiry will only be used to specifically deal with that enquiry. We will not disclose your personal information to a third party or use it for marketing purposes without your permission. Please see our Privacy Policy for more information.